Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HERB MEWS & THE MULES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1978 - 1993

Genre

amusementsmuziek, rock'n'roll

Herb Mews & The Mules

Herb Mews & The Mules brengt een stevige rock-'n-rollshow waarbij bekend repertoire met veel humor wordt uitgevoerd. Voorman Herb Mews (Ruud van den Berg uit het Brabantse Hoeven) zingt, acteert en trakteert het publiek op acrobatiek. Van eind 1988 tot eind 1989 maken zangeressen Inge Bonthond en Lies Schilp van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ruud van den Berg   zang

Overige muzikanten

Rob van der List   drums
Peter van Dorst   gitaar
Lies Schilp   zang
Inge Bonthond   zang
Johnny d'Homes   basgitaar, zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1978   Huub Hangop
1995   Diesel

Biografie Herb Mews & The Mules

Herb Mews & The Mules brengt een stevige rock-'n-rollshow waarbij bekend repertoire met veel humor wordt uitgevoerd. Voorman Herb Mews (Ruud van den Berg uit het Brabantse Hoeven) zingt, acteert en trakteert het publiek op acrobatiek. Van eind 1988 tot eind 1989 maken zangeressen Inge Bonthond en Lies Schilp van de Bombitas deel uit van de bezetting. Zijn worden in januari 1990 vervangen door toetsenist Frans Baudoin uit Den Bosch (ex-VOF De Kunst). Van den Berg zet zijn muzikale carriere voort als Huub Hangop.

Discografie Herb Mews & The Mules

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Herb Mews & The Mules

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer