Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HERBERG DE TROOST

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2009 - heden

Genre

Nederlandstalig, singer-songwriter

Herberg De Troost

Herberg De Troost is het Nederlandstalige project van zanger/gitarist Jack Poels en accordeonist Tren van Enckevort van Rowwen Hèze. Het project komt voort uit de gedichten die Jack Poels vanaf begin 2009 schrijft voor Dagblad De Limburger. Samen met Skinnie (gitaar, zang), Mo'Jones (bas, zang) en Sjoerd Rutten (drums) zet ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jack Poels   componist, gitaar, tekstschrijver, zang
Tren van Enckevort   accordeon, producer

Overige muzikanten

Sjoerd Rutten   drums
Ron van der Burgt   basgitaar
Jan van der Burgt   gitaar

Genoemd in de biografie van

2009   Mo'Jones
2009   Rowwen Hèze

Biografie Herberg De Troost

Herberg De Troost is het Nederlandstalige project van zanger/gitarist Jack Poels en accordeonist Tren van Enckevort van Rowwen Hèze. Het project komt voort uit de gedichten die Jack Poels vanaf begin 2009 schrijft voor Dagblad De Limburger. Samen met Skinnie (gitaar, zang), Mo'Jones (bas, zang) en Sjoerd Rutten (drums) zet hij deze gedichten op muziek die verschijnt op de cd Langs De Weg (2009). Het tweede album, de kerstplaat Rijstwafels Met Pindakaas (2012), is een zoektocht naar een warme maaltijd op eerste kerstdag in de Utrechtse binnenstad.

Discografie Herberg De Troost

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Herberg De Troost

Video Herberg De Troost

Herberg de Troost 2012 - ...
Herberg de Troost 2012 - Rijstwafels met Pindakaas
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Herberg de Troost 2012 - Rijstwafels met Pindakaas

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer