Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HI_TACK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

house, producers, trance

Hi_Tack

Hi_Tack is een van de tientallen namen waaronder het producersduo Koen Groeneveld en Addy van der Zwan (Klubbheads, Mad'House) opereert. Het duo produceert eigen singles en platen van o.a. Dennis Christopher (Dennis de Laat) en zangeres EliZe. Hi_Tack maakt daarnaast remixen voor onder anderen Loleatta Holloway, Leann Rimes, Roger Sanchez, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Koen Groeneveld   elektronica, producer
Addy Van Der Zwan   elektronica, producer

Genoemd in de biografie van

2009   EliZe

Biografie Hi_Tack

Hi_Tack is een van de tientallen namen waaronder het producersduo Koen Groeneveld en Addy van der Zwan (Klubbheads, Mad'House) opereert. Het duo produceert eigen singles en platen van o.a. Dennis Christopher (Dennis de Laat) en zangeres EliZe. Hi_Tack maakt daarnaast remixen voor onder anderen Loleatta Holloway, Leann Rimes, Roger Sanchez, Peter Gelderblom, Rihanna en Marco Demark.

Discografie Hi_Tack

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hi_Tack

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer