Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HUMMINGBIRDS PUNK BLUES REVOLUTION

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

blues, garagerock, punk

Pseudoniemen

The Hummingbirds

Hummingbirds Punk Blues Revolution

The Hummingbirds uit Helmond is geïnspireerd door de garageblues van T-Model Ford en R.L Burnside. De band bestaat uit drummer/zanger Erik van Tilburg (Vibrotones), gitarist/zanger Marc Roosen (Met Roosen/Buffalo Skinners) en gitarist/zanger Geert Leenders (Tupelo Honey/Blimey!). De band deelt het podium onder meer met El Guapo Stuntteam, Digger and the ...
Volledige biografie...

Bezetting

Erik Van Tilburg   drums, zang
Marc Roosen   gitaar, zang
Geert Leenders   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1997   Tupelo Honey

Biografie Hummingbirds Punk Blues Revolution

The Hummingbirds uit Helmond is geïnspireerd door de garageblues van T-Model Ford en R.L Burnside. De band bestaat uit drummer/zanger Erik van Tilburg (Vibrotones), gitarist/zanger Marc Roosen (Met Roosen/Buffalo Skinners) en gitarist/zanger Geert Leenders (Tupelo Honey/Blimey!). De band deelt het podium onder meer met El Guapo Stuntteam, Digger and the Pussycats en The Apers.

Discografie Hummingbirds Punk Blues Revolution

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Hummingbirds Punk Blues Revolution

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer