Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

INHUME

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Inhume in 2007

Periode

1994 - heden

Genre

deathmetal

Online

Officiële website

Inhume

Grindcore uit Limburg, geïnspireerd door bands als Carcass, Napalm Death en Terrorizer. Eind 1995 verschijnt de eerste demo, een jaar later gevolgd door een splitcassette met de band Suppository. In november 1997 verlaat drummer Roel Sanders de band tijdelijk om met God Dethroned te spelen. Hij keert halverwege 1999 weer ...
Volledige biografie...

Bezetting

Loek Peeters   basgitaar
Joost Silvrants   zang
Ben Janssen   gitaar
Roel Sanders   drums
Dorus Van Ooij   zang

Overige muzikanten

Eric de Windt   drums
Harold Gielen   gitaar
Johan Dirkx   zang
Richard Ebisch   gitaar
Michiel Adriaans   drums

Genoemd in de biografie van

1999   God Dethroned

Biografie Inhume

Grindcore uit Limburg, geïnspireerd door bands als Carcass, Napalm Death en Terrorizer. Eind 1995 verschijnt de eerste demo, een jaar later gevolgd door een splitcassette met de band Suppository. In november 1997 verlaat drummer Roel Sanders de band tijdelijk om met God Dethroned te spelen. Hij keert halverwege 1999 weer terug. Pas in april 2000 brengt Inhume een eerste album uit op het Franse label Osmose. Na In For The Kill (2003) verschijnt het derde album Chaos, Dissection, Order pas in 2007. Na een splitsingle met de Zwitserse band Mumakil in 2008 op het Amerikaanse metallabel Relapse Records, verschijnt in 2010 bij het Duitse War Anthem Records de cd Moulding The Deformed.

Discografie Inhume

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Inhume

Audio/Video Inhume

Video Inhume

Inhume - "Hate Kill" - Li...
Inhume - "Hate Kill" - Live at PartySan 2009

Audio Inhume

Inhume - Cure For Life
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Inhume - "Hate Kill" - Live at PartySan 2009

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer