Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JOZEPHINE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

pop

Online

Website

Jozephine

Jozephine is zangeres Jozien van Dorst. De zangeres deelt het podium als onderdeel van bands (Some Like It Hot, Too Hot To Handle, Tasta Flava en het jazzkwintet Pulse) en als achtergrondzangeres (o.a. Moon Baker) voordat ze in de zomer van 2010 haar met producer Allan Eshuijs opgenomen eerste eigen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jozien van Dorst   zang

Overige muzikanten

Debbie Helaha   achtergrondzang, percussie
Harold Koopman   gitaar
Kirsten van der Grinten   gitaar, zang
Jeroen Molenaar   drums, percussie

Genoemd in de biografie van

2009   Kirsten

Biografie Jozephine

Jozephine is zangeres Jozien van Dorst. De zangeres deelt het podium als onderdeel van bands (Some Like It Hot, Too Hot To Handle, Tasta Flava en het jazzkwintet Pulse) en als achtergrondzangeres (o.a. Moon Baker) voordat ze in de zomer van 2010 haar met producer Allan Eshuijs opgenomen eerste eigen popalbum Sister Woman Child uitbrengt.

Discografie Jozephine

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Jozephine

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer