Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JULIE FORSYTH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1958 - heden

Genre

zang

Julie Forsyth

Julie Forsyth maakt onderdeel uit van Guys 'n' Dolls en Grant & Forsyth. Ze schrijft de Britse inzending voor het Eurovisie Songfestival in 1988. Het nummer 'Go' eindigt op de tweede plaats, met maar één punt verschil met winnares Celine Dion. Forsyth zing samen met haar echtgenoot Dominic Grant in ...
Volledige biografie...

Instrumenten

componist, tekstschrijver, zang

Biografie Julie Forsyth

Julie Forsyth maakt onderdeel uit van Guys 'n' Dolls en Grant & Forsyth. Ze schrijft de Britse inzending voor het Eurovisie Songfestival in 1988. Het nummer 'Go' eindigt op de tweede plaats, met maar één punt verschil met winnares Celine Dion. Forsyth zing samen met haar echtgenoot Dominic Grant in het achtergrondkoor bij de uitvoering van 'Go' door Scott Fitzgerald. Julie Forsyth is de dochter van de bekende Britse presentator en entertainer Bruce Forsyth.

In bezetting van

Grant & Forsyth   zang
Guys 'n Dolls   zang

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Julie Forsyth

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer