Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KNOTWILG

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Knotwilg in 2012

Periode

2011 - heden

Genre

alternative, folk, pop/rock

Online

Facebook

Knotwilg

Knotwilg is een Haagse formatie rondom gitarist Bas Flier (can_of_be) en zangeres Julie Scott (o.a. Mizpah, can_of_be). Het duo maakt naar eigen zeggen lieve liedjes met een soms gruwelijke boodschap. De semiakoestische Engelstalige liedjes bevatten folkinvloeden en subtiel gebruik van elektronica. Het eerste optreden in volledige bandbezetting is op 2 ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bas Flier   gitaar
Julie Scott   gitaar, zang

Overige muzikanten

Fleur Dikken   cello, zingende zaag
Michiel de Haan   basgitaar
Gerrie Spaansen   drums, sampler
Roeland Drost   toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

2011   Mizpah

Biografie Knotwilg

Knotwilg is een Haagse formatie rondom gitarist Bas Flier (can_of_be) en zangeres Julie Scott (o.a. Mizpah, can_of_be). Het duo maakt naar eigen zeggen lieve liedjes met een soms gruwelijke boodschap. De semiakoestische Engelstalige liedjes bevatten folkinvloeden en subtiel gebruik van elektronica. Het eerste optreden in volledige bandbezetting is op 2 juni 2012 tijdens de zeventiende editie van Kaderock aan de Soestdijksekade in Den Haag.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Knotwilg

Audio/Video Knotwilg

Audio Knotwilg

Knotwilg
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer