Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KOEN GROENEVELD

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1997 - heden

Genre

DJ, elektronica, house, producer, producers

Pseudoniemen

DJ BoozyWoozy, DJ BoozyWoozy, DJ Disco, Johnny Crockett, Sleezy G, Sumic

Koen Groeneveld

Houseproducer en DJ Koen Groeneveld scoort hits met de acts Klubbheads en Mad'House en is samen met Addy van der Zwan onder tientallen verschillende namen verantwoordelijk voor producties en remixen voor eigen platen en platen van derden. Groeneveld brengt ook solo platen uit, vaak in co-productie met Van der Zwan ...
Volledige biografie...

Instrumenten

elektronica, producer

Biografie Koen Groeneveld

Houseproducer en DJ Koen Groeneveld scoort hits met de acts Klubbheads en Mad'House en is samen met Addy van der Zwan onder tientallen verschillende namen verantwoordelijk voor producties en remixen voor eigen platen en platen van derden. Groeneveld brengt ook solo platen uit, vaak in co-productie met Van der Zwan en Jan Voermans, zowel onder zijn eigen naam als onder de pseudoniemen DJ BoozyWoozy, DJ Disco, Johnny Crockett, Sleezy G en Sumic.

In bezetting van

Hi_Tack   elektronica, producer
Klubbheads   elektronica, producer
Mad'House   producer

Discografie Koen Groeneveld

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Koen Groeneveld

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer