Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LIEKE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Lieke in 2002

Periode

28-12-1983 - heden

Genre

pop, zang

Online

Officiële website

Lieke

Lieke van Duppen (Aarle-Rixtel, 28 december 1983) is na Sita de tweede zangeres van het project Starmaker (waar K-Otic uit voortkomt) die een solocarrière begint. Haar eerste single is de cover Get Your Shit Together (2002) van Beth Hart, gevolgd door het album Attack When Provoked. De cd is geproduceerd ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2002   K-otic

Biografie Lieke

Lieke van Duppen (Aarle-Rixtel, 28 december 1983) is na Sita de tweede zangeres van het project Starmaker (waar K-Otic uit voortkomt) die een solocarrière begint. Haar eerste single is de cover Get Your Shit Together (2002) van Beth Hart, gevolgd door het album Attack When Provoked. De cd is geproduceerd door Oscar Holleman en muzikaal wordt Lieke bijgestaan door onder anderen Ad van den Berg (Whitesnake) en Ruud Jolie (Within Temptation). De zangeres doet daarna sessiewerk, zingt in het duo NewStar, verzorgt huwelijksinzegeningen en runt een zangpraktijk in Aarle-Rixtel. In 2006 studeert Lieke aan de Fontys Rockacademie te Tilburg af als zangeres, ondernemer en zangdocente.

In bezetting van

K-otic   zang
NewStar   zang

Discografie Lieke

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Lieke

Audio/Video Lieke

Video Lieke

Lieke Singing Heaven
Lieke Singing Heaven
Lieke Get Here
Lieke Get Here
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Lieke Singing Heaven

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer