Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LINDE NIJLAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Linde Nijland

Periode

1974 - heden

Genre

folk, gitaar, zang

Online

Officiële website

Linde Nijland

Linde Nijland maakt deel uit van het Groningse singer/songwriter-duo Ygdrassil. Daarnaast treedt ze solo op en maakt ze enkele albums onder haar eigen naam. De cd en dvd A Musical Journey (2010) is een muzikaal verslag van een reis naar Bhutan via Servië, Turkije, Iran, Pakistan en India van september ...
Volledige biografie...

Instrumenten

gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1998   Ygdrassil
2003   Ygdrassil

Biografie Linde Nijland

Linde Nijland maakt deel uit van het Groningse singer/songwriter-duo Ygdrassil. Daarnaast treedt ze solo op en maakt ze enkele albums onder haar eigen naam. De cd en dvd A Musical Journey (2010) is een muzikaal verslag van een reis naar Bhutan via Servië, Turkije, Iran, Pakistan en India van september tot en met december 2008 samen met Bert Ridderbos (ex-Törf).

In bezetting van

Ygdrassil   gitaar, zang

Discografie Linde Nijland

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Linde Nijland

Audio/Video Linde Nijland

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer