Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LLOYD DE MEZA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Lloyd de Meza

Periode

11-05-1976 - heden

Genre

Nederlandstalig, R&B, zang

Pseudoniemen

Yogi

Lloyd de Meza

Na zijn deelname aan de r&b-groep Arnhemsgewijs gaat Lloyd Wezer (Den Haag, 11 mei 1976) vanaf 1998 solo verder onder de naam Lloyd De Meza. Hij levert in 2001 bijdragen hitsingles van Def Rhymz (Puf/Schudden) en Brainpower (De Vierde Kaart). Zijn eerste solosingle Elke Stap komt in december 2001 uit.
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2001   Arnhemsgewijs

Biografie Lloyd de Meza

Na zijn deelname aan de r&b-groep Arnhemsgewijs gaat Lloyd Wezer (Den Haag, 11 mei 1976) vanaf 1998 solo verder onder de naam Lloyd De Meza. Hij levert in 2001 bijdragen hitsingles van Def Rhymz (Puf/Schudden) en Brainpower (De Vierde Kaart). Zijn eerste solosingle Elke Stap komt in december 2001 uit. Hij werkt mee aan het album Gordon & (2003) van Gordon en Chuckie's single En Nu Ga Je Dansen Klootzak (2005). In 2006 verschijnt zijn debuutalbum Mijn Diamant. In oktober 2010 wordt De Meza tot twaalf maanden gevangenisstraf veroordeeld, omdat hij samen met rapper P. Moody onder dreiging van vuurwapens geld terug had geëist van een oplichter. In 2017 doet De Meza auditie bij The Voice of Holland, maar de juryleden draaien hun stoelen niet om.

In bezetting van

Arnhemsgewijs   zang

Discografie Lloyd de Meza

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Lloyd de Meza

Audio/Video Lloyd de Meza

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer