Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LUNA MAE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto Luna Mae, 2017

Genre

pop/rock, singer-songwriter, soul

Online

Officiële website

Luna Mae

Zangeres Luna Mae is backingvocalist bij onder meer Waylon, Glennis Grace, Gerson Main, Typhoon, DeuXperience en Ronnie Flex & Jayh en ze timmert ook solo aan de weg. In 2013 speelt ze samen met Lakecia Benjamin (Stevie Wonder en Macy Gray) op op het North Sea Jazz Festival. Haar eerste ...
Volledige biografie...

Biografie Luna Mae

Zangeres Luna Mae is backingvocalist bij onder meer Waylon, Glennis Grace, Gerson Main, Typhoon, DeuXperience en Ronnie Flex & Jayh en ze timmert ook solo aan de weg. In 2013 speelt ze samen met Lakecia Benjamin (Stevie Wonder en Macy Gray) op op het North Sea Jazz Festival. Haar eerste single Butterfly komt in november 2014 uit, gevolgd door de EP Sky in februari 2015. Later in 2015 brengt ze haar 2e single Sugar uit en ze wordt benoemd tot Soul & Jazz Talent bij Radio 6 en is te zien in De Wereld Draait Door. Luna Mae treedt op bij Vrienden van Amstel Live, North Sea Jazz Curaçao en Concert At Sea. In 2016 doet ze mee als singer-songwriter aan ‘Giels Talentenjacht’ waarbij ze in Giels elftal belandt.

Discografie Luna Mae

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Luna Mae

Audio/Video Luna Mae

Video Luna Mae

Luna Mae - Get Back To Na...
Luna Mae - Get Back To Nature
Luna Mae - Do You
Luna Mae - Do You
Luna Mae - Daddy
Luna Mae - Daddy
Luna Mae - Sugar
Luna Mae - Sugar
Luna Mae - Butterfly
Luna Mae - Butterfly
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Luna Mae - Butterfly

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer