Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MAAN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto 2017 (Bron: officiële website)

Periode

10-02-1997 - heden

Genre

dance, pop/rock, tieneridolen

Maan

Zangeres Maan wint in 2016 de talentenjacht The Voice of Holland van RTL4. Vervolgens is ze een graag geziene gast in televisieprogramma's waar ze regelmatig haar emotionele kant laat zien. Haar muzikale doorbraak heeft ze in 2017 dankzij de samenwerkingen met Sevn Alias en Ronnie Flex. Op basis van de Nederlandstalige ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

2016   Hardwell
2017   Anita Meyer
2017   Ronnie Flex

Biografie Maan

Zangeres Maan wint in 2016 de talentenjacht The Voice of Holland van RTL4. Vervolgens is ze een graag geziene gast in televisieprogramma's waar ze regelmatig haar emotionele kant laat zien. Haar muzikale doorbraak heeft ze in 2017 dankzij de samenwerkingen met Sevn Alias en Ronnie Flex. Op basis van de Nederlandstalige singles die ze in 2019 uitbrengt, wint Maan een Edison in de categorie Pop. Begin 2020 verschijnt haar debuutalbum dat direct op de eerste plaats in de Album Top 100 binnenkomt.

Discografie Maan

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Maan

Audio/Video Maan

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer