Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MARGA & DEUCE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1982 - 1983

Genre

meidengroepen, pop

Marga & Deuce

Marga Scheide (ex-Luv') vormt in 1982 samen met de tweelingzussen Clari en Anja Horsmeier uit Leeuwarden de groep Marga & Deuce. Ze maken slechts 1 single. De zusjes Horsmeier maken als duo in 1981 al de single Always And Ever/Crackers (Polydor 2050662) en doen in 1983 met het liedje Computergames ...
Volledige biografie...

Bezetting

Clari Horsmeier   zang
Marga Scheide   zang
Anja Horsmeier   zang

Genoemd in de biografie van

1981   Luv'

Biografie Marga & Deuce

Marga Scheide (ex-Luv') vormt in 1982 samen met de tweelingzussen Clari en Anja Horsmeier uit Leeuwarden de groep Marga & Deuce. Ze maken slechts 1 single. De zusjes Horsmeier maken als duo in 1981 al de single Always And Ever/Crackers (Polydor 2050662) en doen in 1983 met het liedje Computergames mee aan het Nationaal Songfestival.

Discografie Marga & Deuce

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Marga & Deuce

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer