Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MARK DAKRIET

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1973 - heden

Genre

Nederlandstalig, R&B, zang

Online

Officiƫle website

Mark Dakriet

Zanger Mark Dakriet (Rotterdam, 10 oktober 1973) maakt eerst deel uit van de jongensgroep Re-Play voordat hij in 2004 solo platen uitbrengt. Zijn eerste hit is het nummer Tegen Beter Weten In. In 2004 neemt hij met Ruth Jacott het duet Nu Het Over Is op. De zanger is ook ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2003   Re-play
2004   Adriana Romijn
2004   Kees ten Dam
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Mark Dakriet

Zanger Mark Dakriet (Rotterdam, 10 oktober 1973) maakt eerst deel uit van de jongensgroep Re-Play voordat hij in 2004 solo platen uitbrengt. Zijn eerste hit is het nummer Tegen Beter Weten In. In 2004 neemt hij met Ruth Jacott het duet Nu Het Over Is op. De zanger is ook te boeken als 'Weddingsinger, de ideale zanger op bruiloften'. Dakriet maakt samen met Franklin Brown en Danny Sopacua ook deel uit van het trio B.I.G (Big Interesting Guys). Dakriet speelt een bijrol in de speelfilm Bolletjes Blues (2006).

In bezetting van

B.I.G   zang
Re-play   zang

Discografie Mark Dakriet

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Mark Dakriet

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer