Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MITCH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1998 - 2001

Genre

alternative

Mitch

Mitch is de band van de Brabantse songschrijver Michel van der Westen (ex-Think Freud, ex-Thundermug, Clincher). Hij maakt Amerikaans georiënteerde indie-pop die vergeleken wordt met ondermeer The Replacements, Wilco en The Posies. De band speelt in 1999 op het Noorderslagfestival in Groningen en doet tournees met Cords en Travoltas.
Volledige biografie...

Bezetting

Gerton Govers   gitaar
Michel Van Der Westen   basgitaar, zang
Renee Holleman   drums
Stefan 't Hooft   gitaar

Overige muzikanten

Patrick Delabie   drums

Genoemd in de biografie van

1998   Ford's Imaginary Inferno
1999   Ford's Imaginary Inferno
2003   Ford's Imaginary Inferno

Biografie Mitch

Mitch is de band van de Brabantse songschrijver Michel van der Westen (ex-Think Freud, ex-Thundermug, Clincher). Hij maakt Amerikaans georiënteerde indie-pop die vergeleken wordt met ondermeer The Replacements, Wilco en The Posies. De band speelt in 1999 op het Noorderslagfestival in Groningen en doet tournees met Cords en Travoltas. Als de band in 2001 stopt, gaat Stefan 't Hooft verder onder de naam Walker Diver en Gerton Govers met The Light Brigade.

Discografie Mitch

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Mitch

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer