Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MRS. HIPS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Mrs. Hips

Periode

2009 - heden

Genre

funk, jazzdance, soul

Online

Officiële website

Mrs. Hips

Mrs. Hips is een jazzdanceformatie rondom zangeres Simone Roerade (Den Haag, 5 juni 1969). Na een succesvol reünieconcert van haar vroegere band HiPS formeert Roerade met een geheel nieuwe bezetting de band Mrs. Hips. In september 2010 verschijnt het debuutalbum Give Me More, geproduceerd door toetsenist Rob Geboers en met ...
Volledige biografie...

Bezetting

Simone Roerade   zang

Overige muzikanten

Chris Strik   drums
Bart Wijman   basgitaar
Rob Geboers   producer, toetsinstrumenten
Pieter Klaassen   gitaar
Brian Zalmijn   achtergrondzang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2010   Fred van Straten

Biografie Mrs. Hips

Mrs. Hips is een jazzdanceformatie rondom zangeres Simone Roerade (Den Haag, 5 juni 1969). Na een succesvol reünieconcert van haar vroegere band HiPS formeert Roerade met een geheel nieuwe bezetting de band Mrs. Hips. In september 2010 verschijnt het debuutalbum Give Me More, geproduceerd door toetsenist Rob Geboers en met gastbijdragen van Michiel Borstlap op Fender Rhodes en The Amstelhorns onder leiding van Fred van Straten.

Discografie Mrs. Hips

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Mrs. Hips

Audio/Video Mrs. Hips

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer