Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MRS. SMIT AND THE BOYS FROM BRASIL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2007 - heden

Genre

latin, pop

Online

Officiële website
Facebook

Mrs. Smit And The Boys From Brasil

Het kwartet Mrs. Smit And The Boys From Brasil haalt inspiratie uit Brazilië. Zangeres Femke Smit en bassist Nathan Klumperbeek reizen een paar keer naar dat land en verwerken hun ervaringen in opbeurende Braziliaanse pop met bossa nova-invloeden. Het eerste grote optreden is in 2007 op het podium van het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Femke Smit   zang
Nathan Klumperbeek   basgitaar
Jesse Buitenhuis   gitaar
Daan van Kasteren   drums

Biografie Mrs. Smit And The Boys From Brasil

Het kwartet Mrs. Smit And The Boys From Brasil haalt inspiratie uit Brazilië. Zangeres Femke Smit en bassist Nathan Klumperbeek reizen een paar keer naar dat land en verwerken hun ervaringen in opbeurende Braziliaanse pop met bossa nova-invloeden. Het eerste grote optreden is in 2007 op het podium van het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam. In juli 2012 onderneemt de band een Braziliaanse tournee van vier weken met twaalf optredens in onder anderen Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Tiradentes, Anápolis en Mogi das Cruzes. In juni en oktober 2012 neemt het kwartet met producer Bart Fermie het debuutalbum Make Love, Have Fun (And Lots Of Babies) op in de Wedgeview Studio in Woerdense Verlaat. De plaat wordt gefinancierd met hulp van crowdfunding. De presentatie vindt plaats op 9 juni 2013 in Paradiso, Amsterdam.

Discografie Mrs. Smit And The Boys From Brasil

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Mrs. Smit And The Boys From Brasil

Audio/Video Mrs. Smit And The Boys From Brasil

Video Mrs. Smit And The Boys From Brasil

Introducing Mrs Smit and ...
Introducing Mrs Smit and the Boys From Brasil
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Introducing Mrs Smit and the Boys From Brasil

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer