Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MY BABY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2012 - heden

Genre

soul

Online

Facebook
Officiƫle website

My Baby

My Baby komt voort uit soulgroep The Souldiers. Zangeres Cato van Dijck, gitarist Daniel de Vries en drummer Joost van Dijck spelen soul met invloeden uit blues en gospel. In november 2012 wordt de band door de Amerikaanse funkbassist Larry Graham (Sly & The Family Stone, Graham Central Station) uitgenodigd ...
Volledige biografie...

Bezetting

Cato van Dijck   zang
Daniel de Vries   gitaar
Joost van Dijck   drums

Overige muzikanten

Daniel von Piekartz   achtergrondzang, toetsinstrumenten
Xander Vrienten   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2013   Qeaux Qeaux Joans
2014   Henny Vrienten

Biografie My Baby

My Baby komt voort uit soulgroep The Souldiers. Zangeres Cato van Dijck, gitarist Daniel de Vries en drummer Joost van Dijck spelen soul met invloeden uit blues en gospel. In november 2012 wordt de band door de Amerikaanse funkbassist Larry Graham (Sly & The Family Stone, Graham Central Station) uitgenodigd voor enkele optredens, in Eindhoven, Amsterdam en in het televisieprogramma De Wereld Draait Door. My Baby neemt met de Amsterdamse producer Mickey Smid een eerste album op dat in november 2013 uitkomt. In 2014 verzorgen zij de muziek bij het theaterprogramma over de Amerikaanse singer-songwriter Judee Sill, een productie van Sluysmans & Van Warmerdam.

Discografie My Baby

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's My Baby

Audio/Video My Baby

Video My Baby

DWDD - Larry Graham & MY ...
DWDD - Larry Graham & MY BABY - Raise Up
MY BABY on Tour - Promo V...
MY BABY on Tour - Promo Video
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
DWDD - Larry Graham & MY BABY - Raise Up

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer