Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NAGARU

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Nagaru

Periode

2000 - heden

Genre

ambient, impro, wereldmuziek

Nagaru

Nagaru wordt opgericht door componist en fluitspeler Roy Kuschel (Moluccan Moods Orchestra, Fox The Fox, Muskee). Hij is componist van filmmuziek (onder andere De Kleine Blonde Dood), de leaders van KRO's Kindertijd en muziek voor theatervoorstellingen. De ambient en de soundscapes van Nagaru leunen op improvisatie en bevatten elementen uit ...
Volledige biografie...

Bezetting

Roy Kuschel   fluit, percussie, toetsinstrumenten
Bert Vonhof   didgeridoo
Johnny Frans   percussie
Peter Paul Kerpel   percussie, sampler

Biografie Nagaru

Nagaru wordt opgericht door componist en fluitspeler Roy Kuschel (Moluccan Moods Orchestra, Fox The Fox, Muskee). Hij is componist van filmmuziek (onder andere De Kleine Blonde Dood), de leaders van KRO's Kindertijd en muziek voor theatervoorstellingen. De ambient en de soundscapes van Nagaru leunen op improvisatie en bevatten elementen uit genres van alle continenten. De band speelt zowel in theatersetting als in de chillroom op dancefestivals, soms in combinatie met dans, dichters en/of vertellers.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Nagaru

Audio/Video Nagaru

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer