Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NANCE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

10-09-1973 - heden

Genre

Eurohouse, zang

Online

Beeld en Geluidwiki
Officiële website

Pseudoniemen

Nance

Nance

Nance (Nancy Coolen, Asten, 10 september 1973) krijgt voor het eerst bekendheid als zangeres van Twenty 4 Seven. Vanaf 1995 is ze solo niet alleen actief als zangeres met hits als Big Brother en Kiss It, maar ook als presentatrice van televisieprogramma's (Rappatongo, Lingo, Tros TV Quiz, Te Land Ter ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1995   Twenty 4 Seven
1996   Twenty 4 Seven
1997   El Periquín
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Nance

Nance (Nancy Coolen, Asten, 10 september 1973) krijgt voor het eerst bekendheid als zangeres van Twenty 4 Seven. Vanaf 1995 is ze solo niet alleen actief als zangeres met hits als Big Brother en Kiss It, maar ook als presentatrice van televisieprogramma's (Rappatongo, Lingo, Tros TV Quiz, Te Land Ter Zee En In De Lucht, het dating-programma Liefde Is, het Nationaal Songfestival 2005, De Notenclub, So You Wanna Be A Popstar, De Weekendshow). Nance Coolen gaat in 2013 samen met de band Flair en zangeres Leonie Meijer de theaters langs met de 80's/90's Flashback Music Tour.

In bezetting van

Twenty 4 Seven   zang

Discografie Nance

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Nance

Audio/Video Nance

Video Nance

BNN & Friends voor War Ch...
BNN & Friends voor War Child ~ Voorgoed
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
BNN & Friends voor War Child ~ Voorgoed

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer