Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NEEDLES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

De enige single van de  Needles (bron: collectie Beeld en Geluid)

Periode

1971 - heden

Genre

Antillen, soul, Suriname

Needles

De Needles is een soulgroep uit Amsterdam met bandleden afkomstig uit Suriname en de Nederlandse Antillen. De groep heeft wisselende bezettingen met in de gelederen onder anderen de beroemde Surinaamse arrangeur Stan Lokhin, Franky Douglas en Sigfried Cederboom op gitaar en Alfons Wielingen als leadzanger. Ze toeren door Nederland en ...
Volledige biografie...

Overige muzikanten

Franky Douglas   gitaar
Alfons Wielingen   zang
Eddy Veldman   drums
Stan Lokhin   arrangeur
Siegfried Cederboom   gitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1962   Franky Douglas

Biografie Needles

De Needles is een soulgroep uit Amsterdam met bandleden afkomstig uit Suriname en de Nederlandse Antillen. De groep heeft wisselende bezettingen met in de gelederen onder anderen de beroemde Surinaamse arrangeur Stan Lokhin, Franky Douglas en Sigfried Cederboom op gitaar en Alfons Wielingen als leadzanger. Ze toeren door Nederland en ander Europese landen met covers en eigen repertoire.

Discografie Needles

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Needles

Audio/Video Needles

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer