Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OMRI TINDAL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Omri Tindal (Bron: website Joost Productions)

Periode

25-01-1986 - heden

Genre

pop, soul

Online

Website management

Omri Tindal

De Rotterdamse zanger Omri Tindal maakt enige tijd deel uit van de close harmony groep Delighted. Met David Gonçalves en Clayton Peroti doet hij mee aan de theaterproductie ‘Soul Brothers’. In 2012 doet hij auditie bij The Voice of Holland en weet hij de live-shows te bereiken. Daarna is hij ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Biografie Omri Tindal

De Rotterdamse zanger Omri Tindal maakt enige tijd deel uit van de close harmony groep Delighted. Met David Gonçalves en Clayton Peroti doet hij mee aan de theaterproductie ‘Soul Brothers’. In 2012 doet hij auditie bij The Voice of Holland en weet hij de live-shows te bereiken. Daarna is hij te zien in de musical ‘Jersey Boys’. In de speelfilm ‘De Zevende Hemel’ (2016) zingt Tindal het nummer ‘Ken je mij’ van Trijntje Oosterhuis. In april 2017 speelt hij de rol van Petrus in het jaarlijkse televisie-evenement The Passion.

Discografie Omri Tindal

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Omri Tindal

Audio/Video Omri Tindal

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer