Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OVERSTEKEND WILD

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1985 - heden

Genre

folk, Nederlandstalig

Overstekend Wild

Overstekend Wild komt voort uit de folkgroep Wolverlei. In het huis van Frans Smulders wordt iedere zondagmiddag gewerkt aan repertoire dat te horen is op de albums Onze Jongens en Memento en tijdens optredens in Nederland (onder meer in het programma van Sonja Barend) en in het buitenland (o.a. op ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rens van der Zalm   accordeon, gitaar, mandoline
Marten Scheffer   gitaar, harmonium, viool
Frans Smulders   gitaar, zang
Marc Scheffer   cello

Overige muzikanten

Michel Pagie   toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

1980   Geo
1982   Wolverlei

Biografie Overstekend Wild

Overstekend Wild komt voort uit de folkgroep Wolverlei. In het huis van Frans Smulders wordt iedere zondagmiddag gewerkt aan repertoire dat te horen is op de albums Onze Jongens en Memento en tijdens optredens in Nederland (onder meer in het programma van Sonja Barend) en in het buitenland (o.a. op het Edinburgh Folk Festival en tijdens een tournee door Scandinavië).

Discografie Overstekend Wild

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Overstekend Wild

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer