Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PEARL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1996 - 1999

Genre

Eurohouse

Pearl

Pearl is het project van de Belgische producer Andy Janssens die vooral bekend is van remixes voor onder meer CB Milton en 2 Unlimited. De meeste singles van Pearl produceert hij samen met Phil Wilde van 2 Unlimited. Zangeres Ellen Kuiper levert ook bijdragen aan singles van Charly Lownoise & ...
Volledige biografie...

Bezetting

Phil Wilde   producer
Andy Janssens   producer
Ellen Kuiper   zang

Genoemd in de biografie van

1996   Charly Lownoise & Mental Theo
1997   2 Unlimited

Biografie Pearl

Pearl is het project van de Belgische producer Andy Janssens die vooral bekend is van remixes voor onder meer CB Milton en 2 Unlimited. De meeste singles van Pearl produceert hij samen met Phil Wilde van 2 Unlimited. Zangeres Ellen Kuiper levert ook bijdragen aan singles van Charly Lownoise & Menthal Theo. De single Whenever You're Around (1997) bevat een remix door Klubbheads.

Discografie Pearl

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Pearl

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer