Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PERFECT VACUUM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2004 - heden

Genre

avant-garde

Perfect Vacuum

Perfect Vacuum is een samenwerking tussen de Rotterdammer Lukas Simonis en de Britse zanger Dave Marsh. Ze ontmoeten elkaar in de jaren tachtig tijdens het allereerste optreden van Simonis, maar werken pas als duo samen vanaf 2004, wat leidt tot het experimentele album A Guide To The Music Of The ...
Volledige biografie...

Bezetting

Dave Marsh   blokfluit, zang
Lukas Simonis   basgitaar, drums, gitaar, toetsinstrumenten, zang

Biografie Perfect Vacuum

Perfect Vacuum is een samenwerking tussen de Rotterdammer Lukas Simonis en de Britse zanger Dave Marsh. Ze ontmoeten elkaar in de jaren tachtig tijdens het allereerste optreden van Simonis, maar werken pas als duo samen vanaf 2004, wat leidt tot het experimentele album A Guide To The Music Of The 21st Century (2009). Het label Acid Soxx omschrijft de plaat als een rockopera over een paar hippies die vanaf hun commune op een eiland een dodelijk virus over de wereld verspreiden.

Discografie Perfect Vacuum

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Perfect Vacuum

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer