Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PODIUM 'T BEEST

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

pop/rock

Online

website

Podium 't Beest

Podium 't Beest in Goes bestaat sinds 1980. Aanvankelijk was het vooral een jongerencentrum, tegenwoordig komt er een breed publiek op af. In 1996 is er een verbouwing, waarbij de zaal wordt uitgebreid. Er worden niet alleen concerten, maar ook theateroptredens gegeven. Speciale aandacht is er voor jeugdtheater. Daarnaast is ...
Volledige biografie...

Biografie Podium 't Beest

Podium 't Beest in Goes bestaat sinds 1980. Aanvankelijk was het vooral een jongerencentrum, tegenwoordig komt er een breed publiek op af. In 1996 is er een verbouwing, waarbij de zaal wordt uitgebreid. Er worden niet alleen concerten, maar ook theateroptredens gegeven. Speciale aandacht is er voor jeugdtheater. Daarnaast is er in het gebouw een aparte filmzaal met een capaciteit van 65 personen. De band Racoon komt uit Goes en treedt nog regelmatig op in thuishaven 't Beest.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Podium 't Beest

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer