Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

R3HAB

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

02-06-1986 - heden

Genre

DJ, house

Online

Officiële website

R3hab

R3hab (Fadil El Ghoul) is een Brabantse DJ en producer die in het begin van zijn carrière vooral in de VS snel naam maakt. In 2008 brengt hij de track 'Mrkrstft', gemaakt samen met Hardwell, uit. In zijn muziek zijn invloeden uit de trance en gabber te horen. In 2012 ...
Volledige biografie...

Biografie R3hab

R3hab (Fadil El Ghoul) is een Brabantse DJ en producer die in het begin van zijn carrière vooral in de VS snel naam maakt. In 2008 brengt hij de track 'Mrkrstft', gemaakt samen met Hardwell, uit. In zijn muziek zijn invloeden uit de trance en gabber te horen. In 2012 ontvangt hij in Miami de IDMA Best Breakthrough Artist Award. Hij maakt remixes voor onder anderen Lady Gaga, Madonna en werkt samen met David Guetta en Calvin Harris.

Discografie R3hab

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's R3hab

Audio/Video R3hab

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer