Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RE:FRESHED ORCHESTRA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2011 - heden

Genre

jazz, soul

Online

Officiƫle website

Re:Freshed Orchestra

Het Re:freshed Orchestra is een Rotterdamse groep samengesteld uit bands van verschillende disciplines, van klassiek geschoolde musici tot muzikanten uit de soul/hiphop. Naast de vaste muzikanten werken zij veel met gastvocalisten zoals rapper Akwasi en hiphopcollectief Kern Koppen. In 2012 komt de EP Re:Encore uit, een ode aan de Amerikaanse ...
Volledige biografie...

Bezetting

Floris Windey   trompet
Thomas Lumley   saxofoon
Furlan Felter   toetsinstrumenten, zang
Yannick Hiwat   viool
Ronle Rouse   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Elder Sousa   gitaar

Biografie Re:Freshed Orchestra

Het Re:freshed Orchestra is een Rotterdamse groep samengesteld uit bands van verschillende disciplines, van klassiek geschoolde musici tot muzikanten uit de soul/hiphop. Naast de vaste muzikanten werken zij veel met gastvocalisten zoals rapper Akwasi en hiphopcollectief Kern Koppen. In 2012 komt de EP Re:Encore uit, een ode aan de Amerikaanse rapper Jay-Z. Naast eigen materiaal speelt de groep ook orkestrale versies van o.a. Nina Simone en Fela Kuti. In 2013 spelen ze bij de opening van de Amsterdamse Uitmarkt soulklassiekers met o.a. gastvocalisten Giovanca en Shirma Rouse. Ook in 2014 en 2015 keren ze op de Uitmarkt terug. In april 2016 verschijnt bij het label Top Notch het langverwachte debuutalbum.

Discografie Re:Freshed Orchestra

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Re:Freshed Orchestra

Audio/Video Re:Freshed Orchestra

Video Re:Freshed Orchestra

Live uit Lloyd - Re:Fresh...
Live uit Lloyd - Re:Freshed Orchestra - Show me what you got
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Live uit Lloyd - Re:Freshed Orchestra - Show me what you got

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer