Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

REPUBLIEK VAN DE MUZIEK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

Nederlandstalig, pop

Online

Officiƫle website

Republiek van de Muziek

Republiek Van De Muziek ontstaat wanneer pianist Ytsen Kooistra een liedje schrijft om zijn vriendin mee ten huwelijk te vragen. Hij neemt Wil Jij Met Me Trouwen op met zanger Robin Zuidam (Orfeo) en samen besluiten ze de samenwerking voort te zetten met in 2007 als resultaat het in eigen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Robin Zuidam   zang
Ytsen Kooistra   componist, piano

Genoemd in de biografie van

2007   Orfeo
2007   Ton Dijkman

Biografie Republiek van de Muziek

Republiek Van De Muziek ontstaat wanneer pianist Ytsen Kooistra een liedje schrijft om zijn vriendin mee ten huwelijk te vragen. Hij neemt Wil Jij Met Me Trouwen op met zanger Robin Zuidam (Orfeo) en samen besluiten ze de samenwerking voort te zetten met in 2007 als resultaat het in eigen beheer geproduceerde en uitgebrachte album Echt! Op de cd wordt het duo begeleid door de gerenommeerde muzikanten Ton Dijkman, Norbert Sollewijn Gelpke, Marcel Fisser en Mandy Huydts (in het duet Al Die Jaren).

Discografie Republiek van de Muziek

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Republiek van de Muziek

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer