Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RINI SWINKELS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1964 - 2018

Genre

trompet

Online

Officiële website

Rini Swinkels

Rini Swinkels is trompettist, arrangeur en bandleider. Met Angelo Verploegen vormt hij de trompetsectie in Martin Fondse Groove Troopers van 2000 tot 2006. Hij maakt deel uit van vele orkesten waaronder de Cubop City Big Band en The Glenn Miller Orchestra. Ook is hij bandleider van Dual City Concert Band en geeft ...
Volledige biografie...

Instrumenten

trompet

Biografie Rini Swinkels

Rini Swinkels is trompettist, arrangeur en bandleider. Met Angelo Verploegen vormt hij de trompetsectie in Martin Fondse Groove Troopers van 2000 tot 2006. Hij maakt deel uit van vele orkesten waaronder de Cubop City Big Band en The Glenn Miller Orchestra. Ook is hij bandleider van Dual City Concert Band en geeft hij les. Swinkels komt vrijdag 2 maart 2018 op 53-jarige leeftijd onverwacht te overlijden.

In bezetting van

Cubop City Big Band   trompet
Nueva Manteca   trompet
The Loner   trompet

Discografie Rini Swinkels

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Rini Swinkels

Audio/Video Rini Swinkels

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer