Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROEL FUNCKEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

dance, elektronica, IDM, producer

Online

Officiƫle website

Pseudoniemen

Mr. Grid

Roel Funcken

Roel Funcken maakt deel uit van het internationaal geprezen duo Funckarma. Hij brengt in maart 2010 via het label Ad Noiseam zijn eerste soloalbum Vade uit. De mengeling van IDM, dubstep, experimentele muziek en ambient laat een wetenschappelijke benadering van geluid horen en een voorkeur voor abstracte materie en vorm.
Volledige biografie...

Instrumenten

elektronica, producer

Biografie Roel Funcken

Roel Funcken maakt deel uit van het internationaal geprezen duo Funckarma. Hij brengt in maart 2010 via het label Ad Noiseam zijn eerste soloalbum Vade uit. De mengeling van IDM, dubstep, experimentele muziek en ambient laat een wetenschappelijke benadering van geluid horen en een voorkeur voor abstracte materie en vorm. Het tweede album Mercury Retrograde verschijnt in september 2012 bij het Amerikaanse Schematic Records.

In bezetting van

Funckarma   elektronica, producer
Scone   elektronica, producer

Discografie Roel Funcken

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Roel Funcken

Video Roel Funcken

roel funcken Bextures t...
roel funcken   Bextures teeth
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
roel funcken   Bextures teeth

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer