Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROOTS IN THE PARK

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

Americana, blues, folk, jazz

Online

Facebook
Website

Roots In The Park

Roots In The Park vindt plaats in het Julianapark in Utrecht. De programmering biedt soul, blues, jazz, folk en alternatieve rootsmuziek. De organisatie is in handen van Rock ‘n Roots Concerts in samenwerking met productiebedrijf Ev’Hands BV en diverse (media)partners. Op het programma van 6 juli 2013 staan onder meer ...
Volledige biografie...

Biografie Roots In The Park

Roots In The Park vindt plaats in het Julianapark in Utrecht. De programmering biedt soul, blues, jazz, folk en alternatieve rootsmuziek. De organisatie is in handen van Rock ‘n Roots Concerts in samenwerking met productiebedrijf Ev’Hands BV en diverse (media)partners. Op het programma van 6 juli 2013 staan onder meer Gov’t Mule, Beth Hart, Ben Caplan en Maison Du Malheur.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Roots In The Park

Audio/Video Roots In The Park

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer