Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SFB

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

SFB (Bron: website Top Notch)

Periode

2013 - heden

Genre

hiphop

Online

Officiële website

SFB

SFB (Strictly Family Business) is een Haagse rapgroep die miljoenen views haalt op YouTube. Ze staan sinds 2015 onder contract bij het label Top Notch en zijn onderdeel van het succesvolle hiphop-project New Wave. Rapper Frenna scoort in 2016 met zijn soloplaat 'Geen oog dichtgedaan'. Eind 2016 worden Frenna, KM ...
Volledige biografie...

Bezetting

Frenna  
Jandro  
KM  
Priceless  

Biografie SFB

SFB (Strictly Family Business) is een Haagse rapgroep die miljoenen views haalt op YouTube. Ze staan sinds 2015 onder contract bij het label Top Notch en zijn onderdeel van het succesvolle hiphop-project New Wave. Rapper Frenna scoort in 2016 met zijn soloplaat 'Geen oog dichtgedaan'. Eind 2016 worden Frenna, KM en Priceless in Suriname opgepakt. Ze worden ervan verdacht seks te hebben gehad met een minderjarig meisje. In maart worden ze schuldig bevonden maar door de rechter vrijgelaten omdat ze lang genoeg vast hebben gezeten tijdens hun voorarrest. In juli 2017 verschijnt het album '77 nachten' dat de eerste plaats van de Album Top 100 bereikt.

In bezetting van

New Wave  

Discografie SFB

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's SFB

Audio/Video SFB

Video SFB

SFB - Strangers (prod. Sp...
SFB - Strangers (prod. Spanker)
SFB, Ronnie Flex, Lil Kle...
SFB, Ronnie Flex, Lil Kleine & Bokoesam - Investeren in de Liefde (prod. Jack $hirak) - #NewWave
SFB - Nu Sta Je Hier ft. ...
SFB - Nu Sta Je Hier ft. Broederliefde & Ronnie Flex (prod. Spanker) - RTL2
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
SFB, Ronnie Flex, Lil Kleine & Bokoesam - Investeren in de Liefde (prod. Jack $hirak) - #NewWave

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer