Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SOFUJA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - 2003

Genre

flamenco, reggae, soul

Online

Officiƫle website

Sofuja

Mix van akoestisch uitgevoerde soul, reggae, ballads en flamenco door zanger Boris Titulaer (winnaar Idols 2004) en gitarist Gino Taihuttu (Gin On The Rocks/Rosemary's Baby). Op de in eigen beheer uitgebrachte EP Souldier (2002) maakt Boris Titulaer gebruik van het pseudoniem Sofuja. De naam is een afkorting van de genres ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gino Taihuttu   gitaar
Boris   zang

Genoemd in de biografie van

2001   Gore
2001   Rosemary's Baby
2003   Boris
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Sofuja

Mix van akoestisch uitgevoerde soul, reggae, ballads en flamenco door zanger Boris Titulaer (winnaar Idols 2004) en gitarist Gino Taihuttu (Gin On The Rocks/Rosemary's Baby). Op de in eigen beheer uitgebrachte EP Souldier (2002) maakt Boris Titulaer gebruik van het pseudoniem Sofuja. De naam is een afkorting van de genres soul, funk en jazz.

Discografie Sofuja

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Sofuja

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer