Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SOULMATES (1)

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1998 - 1999

Genre

pop

Soulmates (1)

Thijs de Melker (ex-Raggende Manne) vormt samen met zanger Jeroen Vriezen de act Soulmates. Hun single Be Together Days (op het label ABCD van Eddy Ouwens) is in de periode mei-september 1998 een radiohit op de zenders Radio 1 en Radio 2. Soulmates worden de Nederlandse Charles & Eddie genoemd.
Volledige biografie...

Bezetting

Jeroen Vriezen   zang
Thijs de Melker   elektronica, engineer, gitaar, producer

Genoemd in de biografie van

1998   Thijs de Melker

Biografie Soulmates (1)

Thijs de Melker (ex-Raggende Manne) vormt samen met zanger Jeroen Vriezen de act Soulmates. Hun single Be Together Days (op het label ABCD van Eddy Ouwens) is in de periode mei-september 1998 een radiohit op de zenders Radio 1 en Radio 2. Soulmates worden de Nederlandse Charles & Eddie genoemd. De daaropvolgende single Love Made A Fool Out Of Me is iets minder succesvol waarna het duo in 1999 ermee stopt.

Discografie Soulmates (1)

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Soulmates (1)

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer