Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

STEPHEN MOLIER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Stephen Molier in 2011

Genre

pop, soul, zang

Online

Officiële website

Stephen Molier

Stephen Molier brengt op 23-jarige leeftijd zijn Engelstalige, soulvolle debuutalbum Sounds Like Me (2011) uit. Hij maakt tot 2004 deel uit van het internationaal optredende Delftse jongenskoor De Buddy's, waarmee hij onder meer op een groot festival in München speelt als voorprogramma van Sophie Ellis-Bextor. Molier speelt op zijn elfde ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Biografie Stephen Molier

Stephen Molier brengt op 23-jarige leeftijd zijn Engelstalige, soulvolle debuutalbum Sounds Like Me (2011) uit. Hij maakt tot 2004 deel uit van het internationaal optredende Delftse jongenskoor De Buddy's, waarmee hij onder meer op een groot festival in München speelt als voorprogramma van Sophie Ellis-Bextor. Molier speelt op zijn elfde de titelrol in de musical Oliver van producer Joop van den Ende. Hij is op televisie te zien in afleveringen van de Soundmixshow en bij Paul de Leeuw. In 2004 neemt hij op 15-jarige leeftijd deel aan het Delftse Talent For Sale-project en twee jaar later zingt hij in verschillende dinershows. Op het Rotterdams Conservatorium krijgt hij zangles van onder anderen Alberto ter Doest, Harjo Pasveer en Femke Bobbe. Samen met producer en panfluitist Mihai Puscoiu werkt hij aan de Nederlandstalige cd Mijn Geluk, maar de zanger kiest uiteindelijk voor een Engelstalige muziekcarrière. Daarnaast is hij muziekdocent op muziekschool Kunstinn in Leidschenveen.

In bezetting van

De Buddy's   zang

Discografie Stephen Molier

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Stephen Molier

Audio/Video Stephen Molier

Video Stephen Molier

Stephen Molier Sounds lik...
Stephen Molier Sounds like me (Official music video 2011)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Stephen Molier Sounds like me (Official music video 2011)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer