Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

STICHTING INTRO/IN SITU

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hedendaags

Online

website

Stichting Intro/In Situ

Intro In Situ in Maastricht is een podium voor nieuwe muziek en een werkplaats voor klankkunst. Het is in 1984 opgericht en programmeert jaarlijks een serie kamermuziekconcerten in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. In de werkplaats van Intro In Situ krijgen kunstenaars de gelegenheid projecten op het gebied van ...
Volledige biografie...

Biografie Stichting Intro/In Situ

Intro In Situ in Maastricht is een podium voor nieuwe muziek en een werkplaats voor klankkunst. Het is in 1984 opgericht en programmeert jaarlijks een serie kamermuziekconcerten in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. In de werkplaats van Intro In Situ krijgen kunstenaars de gelegenheid projecten op het gebied van klankkunst te ontwikkelen en uit te voeren. Daarnaast produceert Intro In Situ 'concertante voorstellingen op locatie'. Materieel en immaterieel cultureel erfgoed zijn hierbij het uitgangspunt. In de voorstellingen op locatie worden klanklandschappen, performances, installaties en actuele muziek gecombineerd.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Stichting Intro/In Situ

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer