Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TACKER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2003 - heden

Genre

rock

Tacker

Stevige rockband. Het debuutalbum Addiction (mei 2004) wordt geproduceerd door Justin Billinger (ex-Doc Aerobics Lobo Prob) en Michiel Marsman. In de zomer van 2005 voegt bassist Ivo Severijns (Powerplay, Paris Dandies, Herman Brood) zich bij de band, die verder bestaat uit drummer André Kemp (Billy The Kid, Kane), Roland Dirkse ...
Volledige biografie...

Bezetting

Roland Dirkse   gitaar, zang
Ivo Severijns   basgitaar
André Kemp   drums

Overige muzikanten

Eric Corton   gitaar, zang
Peter Kennedy   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1993   Doc Aerobics Lobo Probe
2005   Powerplay
2006   Jaap Boots

Biografie Tacker

Stevige rockband. Het debuutalbum Addiction (mei 2004) wordt geproduceerd door Justin Billinger (ex-Doc Aerobics Lobo Prob) en Michiel Marsman. In de zomer van 2005 voegt bassist Ivo Severijns (Powerplay, Paris Dandies, Herman Brood) zich bij de band, die verder bestaat uit drummer André Kemp (Billy The Kid, Kane), Roland Dirkse (Anouk) en zanger, gitarist en acteur Eric Corton (Oosterbeek, 11 januari 1969). Corton verlaat de band in april 2006 om zich te concentreren op zijn werk als presentator, onder meer voor BNN en het radioprogramma Club 3voor12 van de VPRO.

Discografie Tacker

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Tacker

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer