Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TEMPLE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1971 - 1974

Genre

rock

Temple

Amsterdamse rockgroep met leden uit George Cash, World, Gallery en Bismarck. In de bezetting Frederiksz, Goené, De Wilde, Norman, Meerman maakt de groep een single. In de periode 1972-1974 bestaat de groep naast zanger Johnny Frederiksz uit Ger Veldhuisen, Ron Meyjes, Willem Jongbloed (zoon van pianist en arrangeur Wim Jongbloed) ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rolf Norman   gitaar
Ron Meyjes   gitaar
Ger Veldhuijsen   toetsinstrumenten
John Frederiksz   zang
Ron Groené   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1967   Sam Tjioe

Biografie Temple

Amsterdamse rockgroep met leden uit George Cash, World, Gallery en Bismarck. In de bezetting Frederiksz, Goené, De Wilde, Norman, Meerman maakt de groep een single. In de periode 1972-1974 bestaat de groep naast zanger Johnny Frederiksz uit Ger Veldhuisen, Ron Meyjes, Willem Jongbloed (zoon van pianist en arrangeur Wim Jongbloed) en Ruud Baron. Deze bezetting maakt in 1974 een single onder de naam Johnny Frederiksz & Temple ook slechts 1 single.

Discografie Temple

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Temple

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer