Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TERRACE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1990 - heden

Genre

techno

Terrace

Terrace is Stefan Robbers uit Eindhoven. Zijn technoplaat 916 Buena Avenue EP is in 1990 de eerste uitgave op Djax-Up-Beats, een sublabel van Djax Records van Saskia Sleegers. 916 Buena Avenue is vernoemd naar het adres van het Detroitse label Transmat. Vanaf 1996 verschijnen de platen van Terrace op Eevo ...
Volledige biografie...

Bezetting

Stefan Robbers   producer

Genoemd in de biografie van

1990   Acid Junkies

Biografie Terrace

Terrace is Stefan Robbers uit Eindhoven. Zijn technoplaat 916 Buena Avenue EP is in 1990 de eerste uitgave op Djax-Up-Beats, een sublabel van Djax Records van Saskia Sleegers. 916 Buena Avenue is vernoemd naar het adres van het Detroitse label Transmat. Vanaf 1996 verschijnen de platen van Terrace op Eevo Lute Muzique, het label dat Robbers samen met Wladimir M (Wladimir Manshanden) start in 1991.

Discografie Terrace

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Terrace

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer