Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE BLUES ROCK 'N SOUL REVIEW

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1999 - heden

Genre

blues, coverbands, soul

Online

Officiƫle website

The Blues Rock 'n Soul Review

The Blues Rock 'n Soul Review is een negenkoppige feestband, inclusief zangeressen en een blazerssectie, die blues, rock en soul speelt. Het repertoire bevat hits van o.a. Aretha Franklin, Otis Redding, Sam & Dave, Tina Turner en Hot Chocolate. In de bezetting naast leadzanger Ronny Singer (Ronald Wijnands) o.a. bassist ...
Volledige biografie...

Bezetting

Sharon Kamp   zang
Frans Van Noort   toetsinstrumenten
Peter Langerak   gitaar, zang
Ronald Wijnands   zang
Matto Kranenburg   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Boris Vanderlek   saxofoon
Ruud de Vries   saxofoon

Genoemd in de biografie van

1982   Vitesse

Biografie The Blues Rock 'n Soul Review

The Blues Rock 'n Soul Review is een negenkoppige feestband, inclusief zangeressen en een blazerssectie, die blues, rock en soul speelt. Het repertoire bevat hits van o.a. Aretha Franklin, Otis Redding, Sam & Dave, Tina Turner en Hot Chocolate. In de bezetting naast leadzanger Ronny Singer (Ronald Wijnands) o.a. bassist Matthew Craneburry III (Matto Kranenburg uit Kane, can_of_be en Seven) en gitarist/zanger Peter Strings (Peter Langerak uit o.a. Sfinx en Vitesse). Ook saxofonist Boris van der Lek (Herman Brood, Hans Dulfer, Jules Deelder, Golden Earring) maakt enige tijd deel uit van de band. Langerak en Kruik spelen vanaf zomer 2008 ook in het trio The Bluesfuse.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Blues Rock 'n Soul Review

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer