Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE COOL QUEST

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bron: officiële website

Periode

2013 - heden

Genre

hiphop, jazz

Online

Officiële website

The Cool Quest

The Cool Quest uit Zwolle brengt een mix van jazz, funk en hiphop. In 2013 brengt de formatie hun eerste EP uit. Een jaar later verschijnt het debuutalbum, waarvan de singles Funkin’ Badass en Shine veel airplay krijgen. Ze worden uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent én 3FM ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ilse de Vries   basgitaar
Arjen Schipper   saxofoon, toetsinstrumenten
Vincent Bergsma   zang
Sander Moorlag   toetsinstrumenten
Thies Bouwhuis   drums

Biografie The Cool Quest

The Cool Quest uit Zwolle brengt een mix van jazz, funk en hiphop. In 2013 brengt de formatie hun eerste EP uit. Een jaar later verschijnt het debuutalbum, waarvan de singles Funkin’ Badass en Shine veel airplay krijgen. Ze worden uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz Talent én 3FM Serious Talent. Begin 2015 staan ze op Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Discografie The Cool Quest

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Cool Quest

Audio/Video The Cool Quest

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer