Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE JACKSONS RE-5-AL BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2000 - 2005

Genre

coverbands, funk, soul

Online

Officiële website

The Jacksons Re-5-al Band

The Jacksons Re-5-al Band is een zevenmansformatie rondom zanger Dennis Delano. De zang van Delano is beïnvloed door Michael Jackson. De band verzorgt dan ook bijna vijf jaar lang een show van twee uur waarin het repertoire van Michael Jackson centraal staat. Delano gaat verder met This Is It Experience, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Winston Scholsberg   drums
Niki Buzz   gitaar
Ron Lezer   gitaar
Raymond Kaitjili   toetsinstrumenten, zang
Gerold Olieberg   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1995   Super & The Allstars

Biografie The Jacksons Re-5-al Band

The Jacksons Re-5-al Band is een zevenmansformatie rondom zanger Dennis Delano. De zang van Delano is beïnvloed door Michael Jackson. De band verzorgt dan ook bijna vijf jaar lang een show van twee uur waarin het repertoire van Michael Jackson centraal staat. Delano gaat verder met This Is It Experience, een tienmansformatie met een show van twee uur die ook in het teken staat van Michael Jackson.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Jacksons Re-5-al Band

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer