Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE LOWMAN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1995 - 2000

Genre

coverbands, rock

The Lowman

The Lowman is een rockband rondom Jan Loomans, de voormalige zanger en gitarist van Diesel. Samen met gitarist Zuran Jukic, bassist Carel de Neeve (ex-Piu Piu) en drummer Rob van der List (o.a. Herman Brood, Herb Mews & The Mules) speelt hij eigen werk en covers van onder anderen Crowded ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jan Loomans   gitaar, zang
Zuran Jukic   gitaar
Carel de Neeve   basgitaar
Rob van der List   drums

Genoemd in de biografie van

1995   Diesel

Biografie The Lowman

The Lowman is een rockband rondom Jan Loomans, de voormalige zanger en gitarist van Diesel. Samen met gitarist Zuran Jukic, bassist Carel de Neeve (ex-Piu Piu) en drummer Rob van der List (o.a. Herman Brood, Herb Mews & The Mules) speelt hij eigen werk en covers van onder anderen Crowded House, R.E.M., The Rolling Stones en Bob Dylan.

Discografie The Lowman

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Lowman

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer