Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE NEW DIAMONDS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - 2003

Genre

Indonesië, pop, sixties

The New Diamonds

Duo bestaand uit Riem de Wolff (Blue Diamonds) en zijn zoon Steffen. The New Diamonds stoppen in augustus 2003 omdat Steffen de Wolff de optredens niet meer kan combineren met de werkzaamheden voor zijn eigen band. Riem de Wolff blijft op de podia te zien met de begeleidingsband Of Course.
Volledige biografie...

Bezetting

Riem de Wolff   gitaar, zang
Steffen de Wolff   gitaar, zang

Overige muzikanten

Michiel van Zundert   zang
Sjef Coolen   trompet
Justine Pelmelay   zang
Coco York   zang
Tom Beek   saxofoon
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2001   The Blue Diamonds

Biografie The New Diamonds

Duo bestaand uit Riem de Wolff (Blue Diamonds) en zijn zoon Steffen. The New Diamonds stoppen in augustus 2003 omdat Steffen de Wolff de optredens niet meer kan combineren met de werkzaamheden voor zijn eigen band. Riem de Wolff blijft op de podia te zien met de begeleidingsband Of Course. Steffen zingt tijdens de voorrondes van het Nationaal Songfestival het liedje Jij Laat Me Nooit Meer Los. Vanaf 2007 is hij de zanger van de Nederlandstalig band Wolff.

Discografie The New Diamonds

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The New Diamonds

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer