Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE NON MELTING ICE CREAM BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

funk, jazz, latin, pop, soul

Online

Officiƫle website

The Non Melting Ice Cream Band

The Non Melting Ice Cream Band is een blaasgezelschap dat naast eigen nummers speciale arrangementen speelt in verschillende stijlen waaronder jazz, pop, funk, soul, latin en New Orleans. De groep speelt zowel op feesten en partijen als op festivals en concertpodia. De blazers leveren ook regelmatig gastbijdragen op platen van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mechteld Bannier   saxofoon
Ywo Lamonaca   trompet
Nicolette Lie   drums
Onno Kwast   trombone
Carlo Banning   saxofoon
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2005   Jewel in the Mire

Biografie The Non Melting Ice Cream Band

The Non Melting Ice Cream Band is een blaasgezelschap dat naast eigen nummers speciale arrangementen speelt in verschillende stijlen waaronder jazz, pop, funk, soul, latin en New Orleans. De groep speelt zowel op feesten en partijen als op festivals en concertpodia. De blazers leveren ook regelmatig gastbijdragen op platen van anderen, zoals Julia P. en Jewel In The Mire. Leden van de groep zijn ook actief in andere bands: Markward J. Smit in The Herb Spectacles, Mechteld Bannier in de Disco Disciples en Carlo Banning in o.a. in The Move.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Non Melting Ice Cream Band

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer