Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE SEVENTH SON

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1989 - 1993

Genre

blues, rhythm & blues

Pseudoniemen

Eddy And The Seventh Son

The Seventh Son

The Seventh Son is de band rondom Eddy Koekkoek, ook bekend als café-eigenaar te Groningen. De band speelt rhythm & blues en start onder de naam Eddy And The Seventh Son. In het oprichtingsjaar bestaat The Seventh Son naast Koekkoek uit de gitaristen Hans van Lier (Southside Bluesband) en Roel ...
Volledige biografie...

Bezetting

Eddy Koekkoek   zang
Eric Poort   drums
Gerrit Veen   basgitaar
Roel Plieger   gitaar

Overige muzikanten

Lourens Leeuw   basgitaar
Henk Torpedo   drums
Hans van Lier   gitaar

Genoemd in de biografie van

1989   New Adventures

Biografie The Seventh Son

The Seventh Son is de band rondom Eddy Koekkoek, ook bekend als café-eigenaar te Groningen. De band speelt rhythm & blues en start onder de naam Eddy And The Seventh Son. In het oprichtingsjaar bestaat The Seventh Son naast Koekkoek uit de gitaristen Hans van Lier (Southside Bluesband) en Roel Plieger (Eddy & The Race), bassist Lourens Leeuw (o.a. AA & The Doctors) en drummer Henk Torpedo (New Adventures). In latere bezettingen o.a. drummer Eric Poort die later speelt in Splitsing en Jammah Tammah. Na de tweede cd ZAT gaat Koekkoek verder met Sensitive Men.

Discografie The Seventh Son

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Seventh Son

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer