Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THIS IS IT EXPERIENCE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2010 - heden

Genre

coverbands, funk, soul

This Is It Experience

This Is It Experience is een tienmansformatie rondom zanger/danser Dennis Delano, bekend van zijn bijdrage aan de hit Somebody's Watching Me van BeatFreakz uit 2006. Zijn zang is beïnvloed door Michael Jackson. De band (inclusief dansers Anthony en Temlin) verzorgt dan ook een show van twee uur waarin het repertoire ...
Volledige biografie...

Bezetting

Dennis Delano   zang
Sharif Alibaks   drums
Rakesh Jagesar   gitaar
Louis Bean   basgitaar
Randy Hoogervorst   toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie This Is It Experience

This Is It Experience is een tienmansformatie rondom zanger/danser Dennis Delano, bekend van zijn bijdrage aan de hit Somebody's Watching Me van BeatFreakz uit 2006. Zijn zang is beïnvloed door Michael Jackson. De band (inclusief dansers Anthony en Temlin) verzorgt dan ook een show van twee uur waarin het repertoire van Jackson centraal staat.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video This Is It Experience

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer